Öppet brev till aktiespararnas förening angående BetssonGroups etik och moral

Vi är ett svenskt företag, Reklamwebben i Svedala AB, som blivit lurade av Betsson.

Vi vänder oss till er och hoppas på er hjälp då vi tror att det är en nödvändighet för era intressen att Betsson uppträder med etik och moral.

Reklamwebben har marknadsfört Betsson och BetssonGroups olika spelbolag sedan starten och för detta enbart erhållit betalning som provision. Vi har skapat en hel del av Betsson enorma omsättning.

Betsson har besökt oss i Svedala, påtalat att vi var deras bästa marknadsförare med mera. Vi avtalade muntligt att Reklamwebben skulle lägga allt krut på BetssonGroup.
För detta skulle betalningen vara provision, livstids provision.

Sommaren 2015 var denna provision uppe i över 100.000 per månad. Då stänger Betsson vår inloggning till statistik och förtjänst, tar våra pengar och stoppar all fortsatt betalning.
Bryter vårt avtal och håller sig därefter oanträffbara, svara inte på mejl eller telefon.

Efter lång tid får vår advokat kontakt med Betsson som då presenterar en bortförklaring att vi skulle använt “oseriösa länkar”. Vi bevisar omedelbart att så är det inte och erbjuder oss att filtrera så att dessa länkar inte fungerar.

Betsson vägrar betala och advokaten arbetar med att dra Betsson till domstol. Vi kan bara konstatera att Betsson grundlurat oss.

Vi har publicerat alltihop på vår hemsida https://reklamwebben.com/ och våra pressreleaser finns på mynewsdesk.com, sök på “Betsson”.

Det avtal vi har med Betsson är värdelöst för när vi loggar in till statistiken skall man ofta fylla i att man godkänner Betssons villkor. Annars kan man inte logga in, så det har vi gjort.

Då tar ett annat avtal över, utformat som ett slavkontrakt där Betsson kan säga upp avtalet på 1 månad utan orsak. Tvister skall inte gå till domstol utan avgöras på Malta av skiljemän.

Vardera parten betalar in 1 miljon till skiljemännen. Den som förlorar betalar och rättsskyddsförsäkring gäller inte.

Betsson vet att det aldrig blir någon tvist för motparten är rättslös, därför följde man inte ens sina egna villkor om uppsägningstid samt betala ut inneliggande provision.
Betsson bara stängde kontot och tog våra pengar och all framtida provision.

Vi har tillskrivit Betssons vd och Betssons styrelse och alla står bakom detta. Allt man gjort är att hota oss, vilket vi publicerat på internet.

Betsson kan tycka att det är “smart” att genom juridiska trix lura oss på 15 miljoner kronor.

Men vad Betsson gör är att de visar att man inte kan lita på dem. Att de inte har den etik och moral som förväntas av ett svenskt börsnoterat företag.

Speciellt inte när man har samma typ av spelarvillkor på t.ex. Betsson.com. Betsson kan när man vill lägga beslag på alla spelarens pengar och jackpottvinster.
Det finns flera anmälningar om just detta på konsument Europa https://diabasweb.kov.se/arensok2.asp?DSN=1 Sådant här sprider sig och det som finns på internet ligger kvar i decennier.

Därför skriver vi till er och ber att ni lämnar era synpunkter på hur ett företag förväntas uppföra sig till Betsson.

Reklamwebben i Svedala AB

Gert Strand
vd